flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Анонс правових подій тижня 5 – 7 травня

05 травня 2021, 10:08

Цього тижня Асоціація адвокатів України, Асоціація розвитку суддівського самоврядування і Вища школа адвокатури навчатимуть аналізувати відомості, що містять медичну таємницю, укладати договори про надання правової допомоги й здобувати фінансову незалежність.

 

5 травня

Транслюватиметься вебінар «Що таке грошове мислення, як його освоїти?». У рамках заходу, який організовує Жіночий клуб Асоціації адвокатів України, йтиметься про те, як здобути фінансову незалежність, змінивши своє ставлення до грошей.

Онлайн-трансляція «Право на справедливий суд: загальні положення». Лектор Вищої школи адвокатури розкаже про сферу дії ст.6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, поняття цивільних прав та обов’язків та окремі елементи справедливого судового розгляду.

 

6 травня 

Пройде онлайн-форум «Виконання рішень судів в Україні. Судовий контроль». Його організовує Асоціація розвитку суддівського самоврядування України спільно із Асоціацією адвокатів України. Ітиметься про новели законодавства та перспективи його змін, а також питання процедури виконавчого провадження та захисту прав його учасників.

У Вищій школі адвокатури розкажуть, як укласти договір про надання правової допомоги. Йтиметься про форму та зміст договору, його сторони та підстави для розірвання, а також вимоги, дисциплінарну та судову практику.

 

7 травня

Онлайн-трансляція «Лікарська таємниця». Під час тренінгу Вищої школи адвокатури аналізуватимуться види відомостей, що містять медичну таємницю, забезпечення прав пацієнтів, а також міжнародну судову практику.

Джерело: ’Закон і Бізнес