flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Великомихайлівським районним судом ухвалено постанови про притягнення осіб до адміністративної відповідальності

04 червня 2018, 10:21

03 червня 2018 року суддею Великомихайлівського районного суду Одеської області ухвалено дві постанови щодо осіб про притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 185 КУпАП.

Так, за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 185 КУпАП до правопорушників застосовано адміністративне  стягнення у виді штрафу в розмірі 255,00 гривень.

За матеріалами справ громадяни І. та А. перебуваючи в смт. Цебрикове, в зв`язку з проходженням повторних виборів до об`єднаної територіальної громади, під час надзвичайних подій здійснили злісну непокору законному розпорядженню поліцейського, чинили фізичний опір.

Судом, враховуючи характер вчиненного правопорушення, з метою виховання осіб, які вчили адміністративне правопорушення та з метою запобігання вчиненню нових правопорушень, накладено на громадянина І, та громадянина А. стягнення у вигляді штрафу у розмірі 255,00 гривень.

Звертаємо увагу, що постанови суду не набрали законної сили та можуть бути оскаржені протягом 10 днів з дня їх винесення до апеляційного суду Одеської області

Прес-служба суду