flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Великомихайлівським районним судом обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання

04 червня 2018, 11:16

04 червня 2018 року слідчим  суддею Великомихайлівського районного суду Одеської області  обрано запобіжний захід жителю смт. Цебрикове у вигляді  особистого зобов’язання  стосовно підозрюваного громадянина К. , з покладанням на нього строком до 02.08.2018 року певних обов’язків.

 Громадянин К, 1975 року народження, підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.345 КК України, а саме : умисне заподіяння працівникам правоохоронних органів, у звязку  з виконанням ними службових обовязків, тілесних ушкоджень легкого ступеню тяжкості.

За матеріалами справи громадянин К. підозрюється в тому, що перебуваючи в смт. Цебрикове Великомихайлівського району Одеської області під час масових заходів в зв`язку з проходженням повторних виборів до об`єднаної територіальної громади смт. Цебрикове, здійснив злісну непокору законному розпорядженню поліцейських, застосував відносно них препарат сльозоточивої та дратівливої дії «Терен-4М» та чинив опір із застосуванням фізичної сили.

Підозрюваному К. розяснено, що в разі невиконання покладених на нього обовязків, до нього може бути застосовано більш жорсткий  запобіжний захід.

Прес-служба суду